וילה V - בית עכשווי עם אתר בעייתי

בחירת המיקום היא צעד חשוב מאוד עבור כל מי שרוצה לבנות בית חדש. לפעמים יש לך את זה קל אם אתה מוצא אתר נחמד אבל לפעמים אתה צריך להתמודד עם אתגרים. דוגמה אחת במקרה זה יכול להיות וילה V. ממוקם בלומנדל, הולנד, מגורים זה תוכנן ונבנה על ידי פול דה רויטר אדריכלים.

היה ברור מלכתחילה שהנוף אינו משהו שאפשר להתעלם ממנו. אנחנו לא מדברים על מדרונות לא רצויים או על קשיים אחרים, אלא על העובדה שהנוף היה מקסים והיה צריך לשמור אותו כמה שיותר. כתוצאה מכך, צריך היה למצוא פתרונות. במרתף נבנה זה הכריח את קומת הקרקע להיות ממוקם לתוך המדרון.

הקומה הראשונה ממוקמת בקומת הקרקע והיא משקיפה אל הנוף. כדי להדגיש את הקשר בין החללים הפנימיים והחיצוניים ולהכניס את הנוף לתפאורה הפנימית, חזיתות הצפון והדרום פונות בעיקר מזכוכית.

עודINSPIRATION
  • דרום אפריקה משפחה מגורים עושה את רוב פינה האתר
  • רב ברמת מגורים עכשווי עם נופים ציוריים של ונקובר
  • בית נופש משפחתי מאתגר על ידי אתר במדבר

שני הצדדים האחרים סגורים יותר כדי להציע פרטיות לתושבים. הם עשויים עץ צבעוני. חזיתות הזכוכית כוללות דלתות הזזה גדולות שניתן לפתוח וככה החדר כולו נפתח אל החוץ. אלמנט נוסף המדגיש את החיבור הפנימי-חוצות הוא גם הפטיו הממוקם בלב הבית. זה הציג אור טבעי בכל החדרים וזה שטח רענן מאוד ויפה.

המחבר: Simon Jenkins, דואר אלקטרוני

עזוב את ההערה שלך