שני בתים הפכו לדופלקס על ידי JUMA אדריכלים

דופלקס זה היה אמור להיות שני בתים נפרדים. זה היה בלגי המשרד JUMA אדריכלים שהפך אותו לתוך מה שאתה רואה עכשיו. המיזוג היה פרויקט שפותח בשיתוף עם מינימום Arquitectura. זה היה למעשה פרויקט שיפוץ. שני הבתים הוסבו למבנה אחד גדול: דופלקס. המדרגות החיצוניות נהרסו ונבנה גרם מדרגות פנימי חדש.

הפרויקט התגלה כבעל רעיון נהדר. בשני הבתים היו מבנים פנימיים דומים. יתר על כן, שניהם היו אזורים חוצות נרחב, כי לאחר הדופלקס נוצר, הפך אחד שטח חיצוני גדול. הדופלקס נהנה כעת מנוף פנורמי של הנוף. שני הבתים חולקים כיום פינת אוכל, טרקלין ובריכת שחייה פרטית יחד עם מרפסת שטופת שמש. דופלקס יש גם מרפסת שמש מעץ פלדה קנופי. אלמנטים אלה נכללו בעיצוב כדי ליצור ויז'ואל חזותי בין שני מבנים נפרדים במקור.

עודINSPIRATION
  • דופלקס מואר ופתוח עם מרפסת ועיצוב פשוט
  • דופלקס עכשווי בסידני על ידי MPR Design Group
  • דופלקס אלגנטי בשחור ולבן

בגלל העיצוב של הדופלקס, המכשול בין חללים פנימיים וחיצוניים הוא פחות גלוי. המעבר הוא חלק ועדין. הרהיטים ועיצוב הפנים גם עוזר עם זה. העיצוב הפנימי של הדופלקס פשוט והאווירה נינוחה ומרגיעה מאוד. חללי המגורים נהנים מנופים יפים והחללים הפרטיים חולקים את אותו סגנון מסוגנן כמו שאר הבית.

המחבר: Simon Jenkins, דואר אלקטרוני

עזוב את ההערה שלך