מסורתית יפנית מגורים עם המשרד על ידי אדוארד Suzuki אדריכלות

הבית על בלוף הוא מעון יפה מאוד הממוקם ברובע ימאטה של ​​יוקוהמה, יפן. זה מבנה מעניין, כי למעשה כולל מגורים הראשי במשרד סטודיו המצורפת. שני הכרכים משולבים יפה והם מהווים מבנה קומפקטי ואחיד. הפרויקט פותח על ידי אדוארד סוזוקי אדריכלות והוא הושלם בשנת 2012.

שמו של הפרויקט הזה ושל הבית עצמו היה בהשראת המיקום של הבניין. זה בית יושב על בלוף מהמקום שבו הוא נהנה מנוף פנורמי של הנוף שמסביב ואת עיר נמל. כדי להפוך את זה להתמזג עם שאר הבתים הסמוכים, האדריכלים החליטו לצייר את הבית הזה לבן. יש לה מראה רענן ומודרני והיא משמרת את הדימוי שנוצר על ידי שאר הדירות.

עודINSPIRATION
  • מבנה עץ הבית ביפן על ידי אדוארד סוזוקי Associates
  • משפחה היברידית בית תערובות מודרני ואדריכלות מסורתית
  • אדריכלות מודרנית וסלובנית מסורתית נפגשים בבית קומפקטי

כל בית לבן היה קר מדי ומאיימת כל כך עוד רעיון גדול היה להוסיף תריסי עץ שיוצרים ניגוד צבע יפה עם חזית לבנה תוך הוספת החום לתכנון. בפנים, הבית כולל שורה של שטחים משותפים בקומת הקרקע הכוללים ספרייה עם קיר מעוגל ומדפים משולבים, אזור לימוד וסלון כפול. חלון פנימי מחבר את חדר השינה הראשי ואזור המגורים. בסך הכל, הפנים הוא בהיר מאוד ומודרני. רצפות העץ יוצרות רצף בין החדרים, ובכל זאת, כל אזור הוא שונה וייחודי. {נמצא ב- designboom}.

המחבר: Simon Jenkins, דואר אלקטרוני

עזוב את ההערה שלך