משרד PVP החדש על ידי הלשכה דה הבנק

PVP היא קרן הגנה על זכויות הלקוח במגזר הבריאות הנפשית ההולנדית. הצוות הגיע לנקודה שבה המשרד היה הכרח אמיתי. כתוצאה מכך, הלשכה דה בנק התבקש לקחת על עצמו את הפרויקט. משרד PVP הם יצרו ממוקם באוטרכט, הולנד.המעצבים המקומיים התבקשו לחשוב מחוץ לקופסה כדי לבוא עם עיצוב פונקציונלי גאוני.

ראשית, המעצבים היו צריכים לנהל דיון ארוך עם מנהל החברה. מתוך זה הם למדו כי החברה פועלת עם מספר מגזרים כי לא תמיד רואה עין בעין. העבודה שלהם לא קלה וגם לא הפרויקט הזה. צוות המעצבים בא עם רעיון המתרגם ניגודים אלה לתוך עיצוב פנים-חוץ. הם יצרו סביבה דמוית מועדון. זה מראה מזדמן המעודד תקשורתיות ויצירתיות.

עודINSPIRATION
  • מונטריאול 100 משרד משוחזר
  • משרד הפנים עיצוב פנים בבלגיה
  • משטחים reclaimed הפך ריהוט למשרד חברה אלבנית

הרצפה מכוסה בקבוצות שאריות של אריחי שטיחים המשמשים ליצירת הרכב צבעוני גאוני. צבעים שונים ומרקמים שימשו והתוצאה היתה עיצוב מקורי וחוץ מהתיבה, בדיוק כפי שהלקוחות רצו. ומכיוון שהמחזור התברר כהכיף, החליטו המעצבים להשתמש בארונות יד שניה.

הם צבעו אותם מחדש ושילבו אותם בתכנון החדש. חלק מהחלונות הממשלה תכונה לוחות PET דקורטיביים, רעיון יצירתי נוסף. המשרד כולל גם טחב הקיר. זה מוסיף צבע לעיצוב וזה גם תוספת ירוקה יפה. זה יוצר סביבה רעננה מבלי לקחת שטח הרצפה כמו סירים plat היה.

המחבר: Simon Jenkins, דואר אלקטרוני

עזוב את ההערה שלך