בית שקוע עם חצר נבנה לתוך הילסייד

הבית שבחוץ הוא בית מיוחד. כפי שהשם מרמז, הבית לא באמת פעל לפי הכללים. הבית ממוקם בדין, אנגליה, על אתר מוקף יער ועם מדרון עדין.

זה היה פרוייקט של Loyn and Co אדריכלים, סטודיו שהוקם בשנת 1992 עם גישה רב תחומית וחדשנית. המומחים לוקחים על מגוון פרויקטים ומתמקדים תמיד בדרכים להציע פתרונות עיצוב איכותיים המותאמים לזמנים הנוכחיים. המטרה היא תמיד לספק את כל השאיפות של הלקוח ואת הדרישות וכדי לעשות את זה אין מקום לסגנון אדם.

העיצוב תמיד מתאים לכל פרויקט בהתאם לדרישות הלקוח. הבית החיצוני הושלם בשנת 2015. הוא יושב על צד כפרי בסמיכות של היער. בזכות הצורה המשופעת של האתר, הבית נהנה מנוף פנורמי של עמק וואי.

אתר 4 דונם היה אמור להיות כבוש על ידי בית ישן אשר נהרס כדי לפנות מקום חדש. טביעת הבית הקיים נשמרה והבית החדש נועד לכבד את הממדים. עם זאת, שני המבנים אין הרבה יותר משותף.

לקוחות רצו להחליף את הבית הישן עם אחד כי יהיה מאוד בר קיימא ויעיל באנרגיה וזה יהיה גם עיצוב עכשווי. הם גם רצו שהבית החדש יהיה מקום שבו יוכלו לחיות ולעבוד.

בין היתר, ביקשו הלקוחות שהבית יכלול שני אולפני אמנים וכן חלל דמוי גלריה. האדריכלים בחרו להטביע את הבית במקום. הבניין חותך את המדרון ונעשה מקלט קבור מבודד על ידי הארץ.

למרות העיצוב הכולל של הבית צריך להיות מודרני, האדריכלות גם צריך להיות נצחי כדי להישאר השראה ויפה במשך שנים רבות. הלקוחות והאדריכלים הסכימו שהם רוצים שהבית יתרום ליופי הכללי של הנוף שמסביב ללא השפעה גדולה.

עודINSPIRATION
  • בית עכשווי באנגליה בנוי סביב חצר סגורה
  • בית בגליציה על ידי A-cero אדריכלים
  • מודולרי אב טיפוס הבית נבנה רק 45 ימים

ההשראה לעיצוב, פריסה וכל השאר בא מן הנוף שמסביב. המדרון, העצים והשקפות כולם השפיעו על האופן שבו תוכנן הבית. טביעת הרגל של הבית הישן השתמרה והבית החדש נבנה מבפנים.

בהיותו בנוי לתוך המדרון, הבית נהנית בידוד טבעי. להיות שקוע לתוך צלע ההר, זה היה צריך כמה תכונות מיוחדות אשר קרה גם להיות מסונכרן עם הרצון של לקוחות בית קיימא ואנרגיה יעילה.

בבית יש גג ירוק מבודד מאוד ומסייע להסתיר את הבניין, מה שהופך אותו חלק טבעי של הטופוגרפיה. כמו כן, בבית יש אוורור טבעי ברחבי ומשמש פאנלים סולאריים סולאריים. כמו כן הותקנה מערכת לאיסוף מי גשמים.

הבית פתוח בעיקר ויש בו חלונות בגובה מלא החושפים את הנוף הפנורמי של העמק. הוא כולל תערובת יפה של חללי פנים וחוץ כי אינטראקציה חלקה וכוללת גם אזורים עם תקרות זכוכית או צהרים אשר מביאים באור טבעי לחשוף את הפנים לשמים.

עיצוב הפנים הוא שילוב של מודרני וינטאג ', הכוללים אלמנטים נקיים ומינימליסטיים המשמשים בשילוב עם רהיטים ישנים מצועצעים, שטיחים אזוריים מסורתיים ופרטים אחרים המבטא רמז. המטבח הוא חלל מעבר המחבר בין האזורים החברתיים. יש בו חלון פנורמה גדול ואי קונטרטופ בטון אשר מתאם עם רצפות בטון מלוטש ותקרות המגדירים את שאר החללים גם כן.

חדרי השינה ודירות הסטודיו הינם גם פתוחים ומוגדרים בעיצוב אקלקטי, עם חומרים מנוגדים, טפסים ומרקמים.

המחבר: Simon Jenkins, דואר אלקטרוני

עזוב את ההערה שלך