בית בהודו בנוי כמו מונולית אבן

על מנת שהבית ירגיש באמת את מיקומו צריך להיות קשר מיוחד ברמה מסוימת בין הבניין לסביבתו. כל פרויקט שונה במובן הזה. זה הבית של אחמדאבאד, בהודו נשאר מחובר לסביבתה על ידי המציג מגוון מסוים של חומרים, גימורים וצבעים שנבחרו עבור פרויקט זה בפרט. הבית תוכנן ונבנה על ידי SPASM בשנת 2018.

האדריכלים בחרו כי החומר העיקרי להיות אבן Dhrangadhra שמקורם מחצבות מקומיות. זה מקור נהדר של אבן מקומית השראה הצוות רוצה לבוש את כל הגוף של הבית כמו מונולית. הם בסופו של דבר לבוש את המבנה אנכיים של לוחות אבן, נותן לו מראה פשוט באותו זמן מעניין אסתטיקה נחמד. לאבן יש צביעת עצמות יפה והיא גם מזדקנת היטב, שני מאפיינים המעשירים את אופיו של הבית ומביטים בו.

בכל הנוגע לארגון החללים הפנימיים, לבית יש תוכנית קומה בצורת צלב שהיא מעשית מאוד במובן זה שהיא מאפשרת אוורור טבעי טוב והפצה מוגדרת היטב של החללים בתוספת כמות טובה של פרטיות לכל פונקציות שונות. בנוסף לכל זה, ארגון זה גם משפר את הקשר בין המקורה לשטחים חוצות.

מלבד מערך החומרים ואת גימורים וצבעים טבעיים המשמשים בכל הבית, הבניין גם דיאלוגים עם סביבתה באמצעות סדרה של חללים המעבר המחבר את פנים לחוץ. מרחבים אלה ממוקמים לאורך כל הקצוות של תוכנית בצורת צלב. העיצוב שלהם קצת יותר משעשע מזה של האזורים הפנימיים, כולל תכונות כגון זה daying תלויים, מטעים דקורטיביים גדולים מדי, הפסל היפה של נזיר אשר נראה מרחף מעל הבריכה או העץ אשר גדל דרך הגג מחורר. יתר על כן, גן הגג מסגרות את החצרות ומחזק את החיבור.

עודINSPIRATION
  • בית שקוע עם חצר נבנה לתוך הילסייד
  • ראובן סטון ובית העץ בבואנוס איירס
  • עכשווי שתי קומות אבן החוף בבית

כמובן, אי אפשר להתעלם מהחלונות הענקיים שהכניסו כמויות גדולות של אור שמש טבעי יחד עם נופים של הגנים, את תכונות המים ואת הפאטיו המשמשים הרחבה של החללים הפנימיים. אמנם זה בהחלט נפלא, האור הוא בהיר במיוחד והוא יכול להיות קצת קשה לעיניים ולכן המתכננים היו זהירים כדי להציג סדרה של משטחים כהים בכל רחבי הפנים אשר מסייע להפחית את האפקט בוהק.

רהיטי עץ ומשטחים עשירים מעניקים לחדרים תחושה אלגנטית ומסבירת פנים ומשחקים עם המאפיינים של הארכיטקטורה העכשווית, ומאפשרים לבית ולעיצוב הכולל להיות הגיוניים לאתר ולסגנון החיים של הבעלים. כיוון עיצוב זה גם עוזר לתת את החללים האלה נראה מפואר.

החללים נועדו ביחס למיקום שלהם, את הדעות, המקומית המקומית, כמו גם את אורח החיים ואת ההעדפות של המשתמשים. הם חולקים במשותף צבעים של צבעים המבוססים על נייטרלים ומערך של גימורים וטקסטורות שנועדו להדגיש את היופי הטבעי של החומרים המעורבים בפרויקט.

חדרי האמבטיה מרהיבים במיוחד, אם כי האלגנטיות שלהם decors מפוארים הם לא לגמרי בלתי צפוי. אנחנו אוהבים עד כמה הם מרווחים ואת העובדה שהם שמו את הזרקור על החומרים ואת המרקם הטבעי שלהם וצביעה.

המחבר: Simon Jenkins, דואר אלקטרוני

עזוב את ההערה שלך