סקנדינבי פוגש בהשראה באלינזי וילה מדהימה

תוכנית קומה מוגבהת בצורת V הניחה את הטון עבור האדריכלות העליזה של בית הקיץ, שאותה תיאר סטודיו בסטודיו בקופנהגן Mencke & Vagnby ואת האדריכל פיטר סאנד. שני הסיפורים שלה מסתכמים ב -3,230 מטר מרובע של מקומות מקורים וחיצוניים מקסימים. הווילה הקיץ המפואר ממוקם בכפר קאנגו קטן באלי, אינדונזיה, תוכנן כך שיתאים לצרכים של זוג הונג קונג מבוסס. שם אשוקה קאנגו, זו קבוצה חברתית ומרגיעה של רווחים היו תוצאה של מיזוג מסורות סקנדינביה וחומרים באלינזי. חיבורים פנימיים וחיצוניים ללא תפר נוצרו בכל מקום, כמו רצפת האבן הגולמית סביב שתי הבריכות שהופכות לגרסת מאט עדינה של עצמה.

אדריכלים סידרו כל פרט לעיצוב נסיגה נפלאה לחופשה:בקומת הקרקע יש תוכנית פתוחה ובמגע קרוב עם הגן ובריכות, תוך שמירה על נוף מרהיב של שדות האורז ממערב. הקיר המקיף של אבן באלינזי ממשיך פנימה הופך את המבנה הראשי, כדי לטשטש עוד יותר את הגבולות בין בתוך הבית. בניגוד לפתיחות קומת הקרקע, קופסת הקומה הראשונה מוחזקת בבטון לבן, המשקף את אור השמש ומספקת גוון לקומת הקרקע, ובו שלושה חדרי שינה ראשיים. חדרי האמבטיה מעוצבים בהשראת מערות וממשיכים באבן מקומית עם חלון שמים גדול מעל המקלחת והאמבטיה. החלק הצפון מערבי הצר של האתר הופך לבריכת שחיה ארוכה המרחיבה את צורת האגף הצפוני ומסתיימת סיפון שמש מוקף בעצי דקל עם מבט מדהים על / אל אורז אורז ירוק מוקף יערות הגשם.”

המחבר: Simon Jenkins, דואר אלקטרוני

עזוב את ההערה שלך