סן Vicente בית בקליפורניה הסתגלו אורח חיים מודרני מורכב

בית סן Vicente בקליפורניה תוכנן במיוחד עבור משפחה עם שלוש בנות צעירות. הפרדת שטחי המגורים מרעש הרחוב הסואן הסואן היתה אחד האתגרים המרכזיים של הפרויקט. האדריכלים ב מקלין עיצוב יצא בגישה נועזת:את בית המשפט הכונן הוא הוקרן מן הרחוב על ידי שערים גבוהים ואלמנטים מעוצבים גבוה. אזור זה מתחבר לחצר פנימית דרך מסך זכוכית מתעקל שנועד לאפשר לאור לעבור אך מגן מהמכוניות והרעש. החצר מכילה מפל ובריכת קצה אינסופית שתיהן מסייעות להחדיר תחושה של רוגע כשמתקרבים לבית. התקווה שלנו היא עד שאתה נכנס לתוך שתי קומות הכניסה לאולם יש לך השאיר את שאר העולם מאחור.

חלק מן נקודות השיא של בית סן ויסנטה כוללים חצר אחורית בגודל נדיב עם בריכת שחייה ובית הארחה, חמישה חדרי שינה, חדר אמנות וחדר כושר. כל פנים נראה לחשוף קצת זוהר מותרות, אבל הכל נשמר פשוט בטוב טעם. איך היית להגיב על הגישה עיצוב עבור הבית הזה משפחה מודרנית בקליפורניה?

 

המחבר: Simon Jenkins, דואר אלקטרוני

עזוב את ההערה שלך