דירה מקבל מחדש כדי לעשות יותר חדר לשחק

אופטימיזציה של רווחים היא משימה מאתגרת. בכל פעם יש מערך חדש של אתגרים שיש לטפל בהם בצורה הטובה ביותר. בנוסף, לכל לקוח יש דרישות משלו וזה עושה כל פרויקט ייחודי ושונה. דירה זו 73 מטר מרובע, למשל, היה צריך להיות מחדש על פי קבוצה ספציפית מאוד של כללים.

זהו פרויקט בוטות Chaumont שפותחה על ידי האדריכלים ב Glenn Medioni, סוכנות עיצוב של אנשי מקצוע המתמחים בתחומים שונים. כל מעשיר את הפרויקט עם הניסיון והמיומנות שלהם. כל פרויקט הוא תוצאה של שיתוף פעולה בין מעצבים, לקוח ויצרנים, ובכל מקרה הסוכנות מתמקדת בהבטחת חוויה הרמונית ובלתי נשכחת.

האתגר במקרה זה היה לייעל את החלל ולהפוך את החדר של הילד גדול יותר. כדי לגרום לזה לקרות, המעצבים היו צריכים להיות יצירתיים. הפתרון הם החליטו להשתמש מעורבים מה שהופך את הכניסה, המסדרון וחדר האמבטיה קטן או לחלוטין ביטול אותם.

דלת הכניסה כעת מובילה ישירות למרחב המחיה. אין מקום נפרד לכניסה ולא למסדרון. הדירה כולה טופלה פחות או יותר כתכנית קומה פתוחה. מרחב המחיה ופינת האוכל חולקים את אותו נפח פתוח.

עודINSPIRATION
  • מודרני אולטרה מוסקבה דירה עם קיר זכוכית בין חדר שינה וסלון
  • דירת קרקע שטופת שמש שטופת שמש עם שטח מגורים חיצוני משלים
  • פונקציונליות ואסתטיקה התארגנו בדירת דירה מודרנית

יחידה גדולה ורב-תכליתית מציעה אחסון, פלטפורמה להצגת הטלוויזיה וכן פינת עבודה בפינה. היחידה היא שילוב של תאים נסתרים ופתוחים שניתן להבחין ביניהם בצבעם. המבטא הצהוב נראה רענן מאוד ומעודד את האווירה.

קיר עשוי לוחות עץ דק מסודרים אנכית אופקית מפריד את המרחבים הקהילתיים מן האזורים הפרטיים. מאחוריו חדר האמבטיה וחדר השינה של ההורים, חדר אלגנטי ופשוט מאוד, המוגדר על ידי ניגודיות של אפור ולבן כהה. קיר העץ מאזן את התפאורה ומאפשר למרחב להיראות ולהרגיש מרגיע ומסביר פנים.

מה שנותר לניתוח הוא חדר השינה השני המיועד לילדים. זה היה אמור להיות שטח קטן יותר, להגדיל במהלך שיפוץ הדירה. השינויים אפשרו את החדר לחלק לשני אזורים.

כל הרהיטים בחדר הזה נאספו לתוך מודול אורכי יחיד. הוא כולל מיטת לופט נגישה באמצעות סולם, שולחן ושפע של אחסון. נפח קומפקטי זה כולל שילוב של לבן, צהוב וכחול ותופס מחצית החדר. החצי השני משמש כמגרש משחקים.

המחבר: Simon Jenkins, דואר אלקטרוני

עזוב את ההערה שלך