בית משופץ עם נוף פנורמי של הרי ואגם

ממוקם ליד אגם קומו בלומברדיה, איטליה, הבית הזה, הידוע גם בשם וילה קומו, נהנה מנופים נפלאים מכל הזוויות. מאז המיקום הוא כל כך יפה, את העיצוב של הבית היה צריך להיות מסונכרן עם הסביבה הטבעית. בעליו החליטו לשפץ אותו על מנת ליצור חיבור חזק יותר עם הבית. הבית שופץ על ידי מילאנו מבוססי Studio Parco Piva.

הוא משתרע על שטח כולל של 5,630 מטר מרובע, למרות הגודל מאפשר להכיל שתי רמות ומגוון של חדרים, הפנים של הבית תוכנן כמו תוכנית קומה גדולה עם תקרות גבוהות. התקרה זפת נותן לו מראה מסורתי עדין בעוד כל דבר אחר הוא מודרני. על מנת לאפשר לבעלים לנצל את הסביבה ולהעריץ את הדעות, האדריכלים כללו בעיצוב רבים קירות זכוכית מהרצפה עד התקרה. בדרך זו נוצר קשר חזק עם בחוץ ונופים הופכים לחלק מהתפאורה הפנימית.

עודINSPIRATION
  • בית עם נוף של קניון גג אשר מחקה את ההרים
  • נופים פנורמיים להקיף זה בית קנטילברד מכל ארבעת הצדדים
  • נוף פנורמי בבית Vista בטוקיו

באופן פנימי, העיצוב הינו פשוט ומודרני. הקירות הם לאורך כל אבל את האווירה היא חמה להפתיע ונעים. זה בגלל שכל החומרים, המרקמים והצבעים נבחרו בקפידה כדי לאזן את העיצוב. לוח הצבעים הנייטרלי משלים בנגיעות של צבע מודגש במיקום אסטרטגי באזורים מרכזיים. באזור המגורים, למשל, הקירות והתקרה לבנים אבל הרצפה כהה חום. כמו כן, יש אח יפה כי מניות באותו צבע כמו ריצוף. השטיח הוא חתיכת מבטא מסוגנן המשלב גוונים שחורים כתומים.

המחבר: Simon Jenkins, דואר אלקטרוני

עזוב את ההערה שלך