אמצע המאה ה -19 וילה באנגליה חוזרת לגדולה המקורית

בשם "בית הטייס", וילה זו נבנתה מלבנים ואבני צור היא פנינה אדריכלית. המגורים ממוקמים וינצ 'סטר, אנגליה יש היסטוריה מעניינת: היא חלק מאוסף של בתים משפחתיים שפותחו עבור עשירים באמצע המאה ה -19, הממוקם קרוב לבית הספר הישן ביותר של אנגליה, וינצ'סטר קולג'.

סטודיו לעיצוב AR נמסרו בקשה מודגשת מהלקוחות, זוג נשוי המחפש מקלט משפחתי יוצא דופן: להחזיר את בית הטייס לפאר המקורי ולהוסיף טוויסט של המאה ה -21.

האדריכלים הציעו מרחב מגורים גדול ופתוח שיאפשר למשפחה לנצל את רוב זמנם יחד. ליד החלל הזה, בריכת השחייה המקורה היא מועדפת מוחלטת עם חברים בכל הגילאים.

"כל ההארכה מכוסה בגג מוכר ומוזר שמגיע מהחלק האחורי של הבית ומגיע באלגנטיות לקיר הגבול העתיק", אמרו האדריכלים. "הגג הזה הוא בהשראת הגמלונים המסורתיים של הווילה לבוש אבץ אנתרסיט להתמזג עם רעפים של הבניין."

התוספת העכשווית מזוגגת ומוצללת בחופה מתלכדת. איך אתה אוהב את הניגוד בין ישן וחדש במקרה של וילה משוחזרת זו בווינצ 'סטר? [צילומים מאת: מרטין גרדנר]

המחבר: Simon Jenkins, דואר אלקטרוני

עזוב את ההערה שלך