פריז דירה מחדש כדי להזמין את קשתות ב

דירת 72 מ"ר זו ממוקמת במונמארטר, פריז, צרפת ועוצבה מחדש על ידי פרויקט SABO, משרד עיצוב המציג עניין במגוון תחומים, כולל אדריכלות, עיצוב רהיטים, עיצוב, מתקנים ואסטרטגיות סביבתיות. המשרד מתמקד במציאת דרכים חדשות ובלתי צפויות להתאמה אישית של עיצובים עכשוויים ולהפיכת דברים רגילים שונים וייחודיים.

משרד העיצוב אותו שיפץ גם לופט ברוקלין המודרני שבו כיסינו במאמר הקודם. אבל הפעם, האסטרטגיה שלהם היתה שונה במקצת. דירה זו שייכת מעצב אופנה צעיר שרצה צוות כדי לחשוב מחדש על כל השטח כדי למקסם אותו.

כדי להשיג את המבנה הרצוי והמראה, היה צורך להסיר כמה מחיצות. זה פתח את החלל, חיבור אותם ומאפשר להם לתקשר אחד עם השני. הצוות לא התפשר על פרטיות. מחיצת קיר רב-תפקודית נוספה.

מבנה זה פועל כגרם מדרגות, אזור עבודה, ארון ומחסן וכן מקור של אור טבעי ומלאכותי כאחד. צהרים ופתחים מאפשרים לאור טבעי להיכנס למסדרון המרכזי ולהפיץ בכל הדירה.

מדרגות החלופה החלופיות נבחרו לסמליותם ולעיצובם המובהק. הם חוגגים את הגבעות המקיפות, כמו גם את תרבות הטיפוס של מונמארטר. הם לבנים מינימליסטי, התאמת שאר העיצוב.

עודINSPIRATION
  • דירה ברוסיה מחדש כדי להביא את האור
  • דירה תל אביבית מפוארת מעוצבת מחדש עם ריהוט מותאם אישית
  • דירה בפריז מקבל מראה רענן לאחר שיפוץ

ריצוף העץ וקורות התקרה החשופות שוברות את המונוטוניות, מנוגדות עם העיצוב הלבן החריף ומוסיפות חום לחלל. סדרה של צבעים מבטא חזק יש גם את אותו תפקיד.

המטבח הוא חלל רענן ועליז. הוא כולל משטח עבודה עשוי פלדה וריהוט לבן. הרצפה מכוסה ברצועות גומי טבעיות ב -14 צבעים שונים. הם יוצרים תבנית תוססת הדומה לקשת, ומעניקה למטבח את המינון של הצבע והדינמיות הדרושה לו.

הגן האנכי במטבח מציע עשבי תיבול ארומטיים טריים, ובמקביל משלים את מערך הצבעים, תורם לעיצוב הרמוני ומאוזן.

חדר השינה הינו מרחב נעים ומסביר פנים עם עיצוב פנים פשוט ובלתי פורמלי. צוהר מביא אור טבעי. הקירות לבנים וכך גם הרהיטים. יש כאן איזון יפה של חומרים וצבעים. תכונות עץ פרושות בכל החדר בצורות שונות, נותן לו מבט נעים.

המחבר: Simon Jenkins, דואר אלקטרוני

עזוב את ההערה שלך