ניו יורק לופט במקור מגורים מורכבים חיים פונקציות

מלון לופט בניו יורק הינו ממוקם בבניין היסטורי במרכז העיר, וכולל צורה מאתגרת וצרה. הלקוחות היו קבוצה מורכבת של דרישות. לדברי האדריכל עדי גרשוני, גם הבעל וגם האישה עובדים מהבית, הם לעתים קרובות לבדר קבוצות גדולות, ולעתים קרובות יש להם אורחים לילה. בנוסף למטבח, חדר האוכל, סלון וחדר הורים, כללה התוכנית את משרדיו, חדר עבודה, חדר אורחים, חדר ישיבה / טלוויזיה, חלל אורחים נוסף וחלל לאוסף ספרים גדול. האתגר היה להתאים את כל הפונקציות הללו בתוך שטח צר 2,200 רגל מרובע (204 מ"ר).

צד אחד של המסדרון הראשי מוגדר על ידי קיר מוצק המפריד בין החדרים הפרטיים. הצד השני הוא מערכת עץ וזכוכית שקובעת חללים פרטיים למחצה. הזכוכית, המתפקדת כמחיצה בין המרחבים הפרטיים למחצה, היא דו-שכבתית, המעטפת בד חצי שקוף המאפשר לאור טבעי מחלונות גדולים בקיר המערבי לחדור אל החלל הפנימי. החדר הקטן, המצויד במערכת קולנוע ביתי, מוקף בזכוכית, עם דלתות הזזה מזכוכית שמאפשרות צפייה בטלוויזיה וסרטים פרטיים.

מציאת מקום לאוסף הספרים נפתרה על ידי תכנון מערכת "מדף כפול", שניתן לגשת אליה משני הצדדים. הספרים מוארים עם מדף, תאורה ליניארית הפסקה. חדר האורחים מופרד כדי לאפשר פרטיות. מרחב הישיבה / טלוויזיה יכול להפוך לחדר אורחים נוסף על ידי פתיחת מיטת הספה וילונות ציור מעל מארז עץ וזכוכית. התוצאה היא מרחב יעיל ויעיל המספק את צרכי הלקוחות, והוא גם מפואר ומפורט בקפידה. [תמונות ומידע שסופק באמצעות הדואר האלקטרוני של האדריכל עדי גרשוני]

 

 

המחבר: Simon Jenkins, דואר אלקטרוני

עזוב את ההערה שלך