ניו טורונטו גארדן האוס Decluttering החיים של הבעלים

אדריכלי המשרד LGA אדריכלים שותפים דמיינתי את זה בחוכמה בשם גן הבית כמו מרחבים מערמים אנכית מגורים כך שטח הגן משתרע תחת חלונות גדולים מהרצפה עד התקרה והדלתות פתוחות ברמת הגן.

בעל הבית היפה הזה רצה להישאר בשכונה שלה, אבל שינה את ביתה האדווארדיאני הישן לבנייה חדשה בקצה המערבי של טורונטו. כך אפשר היה לצמצם את חייה ולדכא את חייה, שכן בית חדש יכול למחוק את הגבולות בין אפשרי לבלתי אפשרי. אז היא החליטה לדחוף עוד יותר לעבוד עם האדריכלים בעיצוב הבית שלה.

רווחים פשוטים, מעשיים ובהירים קיבלו אופי עם צבע, מרקם ודפוסים. נבנה על תקציב צנוע, זה גן טורונטו יש חיבור ישיר אל ההעדפות של הבעלים. חדר ארוחת הבוקר בחזית הבית משקיף על הרחוב מבעד לחלון ענקי ומכפיל את עצמו כמרפסת מקורה. הקומה הקרקעית נפתחת בעיקר לגן. כאשר הבעלים עושה את דרכה אל הבית מן הגן, קבוצה של שלושה מדרגות להוביל עד חצי רמה שבו המטבח, חדר האוכל הכניסה הקדמית הם. האדריכלים חושפים כיצד בית הגינה מתפתח אנכית:

בקומה השנייה ובנקסוס של הבית, הספרייה / המשרד מנצלת את האור הטבעי ואת תצוגות הממשלה עם שולחן הניצב מול חלון מהרצפה עד התקרה המשקיף על עצים בחצר האחורית. במעלה גרם מדרגות קטן, חדר השינה הראשי וחדר האמבטיה הצנוע בעל שלושת החלקים מוגנים, אך לא צפופים בחלונות גדולים המנקים את חללי הפנים באור טבעי. צוהר מעל חדר המדרגות הפתוח המוביל לקומה השנייה שואב אור טבעי לתוך הבית, מקטין את הצורך באור מלאכותי במרתף.”

בית הגינה המודרני הקנדי, המשתרע על פני 2,800 מ"ר, מתגאה בחזית חזיתית חמה ומזמינה, לבושה בעץ, מנוקבת בחלונות גדולים במיוחד עם שטחי הצפה עם אור טבעי. האדריכלים אומרים שהם תכננו "קופסת טרפז מסודרת בקפידה הממקסמת את שטח המגרש הצר ונושמת בנדיבותו של הנתיב הסמוך. הם לבושים את חזית חזית וחזית באדמה ללא תחזוקה לברך בחום את הרחוב, ואת הצדדים עם לוח בטון כהה חזותית "להסיר" את הבית הפרטי מן הנתיב המשותף.”

בתוך הבית, אווירה אלגנטית שולט כמו רווחים זורמים מאחד למשנהו. אור ואוורירי, מנוקד בצבע פה ושם, כך הפנים של הבית הזה מפואר בטורונטו מציגים את עצמם דרך העדשה של הצלם בן Rahn של A-Frame.

המחבר: Simon Jenkins, דואר אלקטרוני

עזוב את ההערה שלך