מודרני מגורים בהונגריה אוריינטציה לכיוון גן בריכה

לאחר הצגת האגם צד דופלקס בית על ידי Tóth פרויקט אדריכלות המשרד, עוד בית מגורים מודרני מן האולפן תפס את תשומת לבנו. בניין גן בריכה ניתן למצוא בפארק מגורים שקט פרברי של Mosonmagyaróvárr, בצפון מערב הונגריה. זהו בית אחד עבור ארבעה אנשים. הפריסה והקשרים הפונקציונליים זכו לתשומת לב מיוחדת מצד האדריכלים, שכן בית המשפחה משקף את נוהלי החברים. תוכנית הקרקע בצורת T מחרוזת את החדרים אחד אחרי השני בסדר פונקציונלי הפשוט ביותר. המראה החיצוני נקבע ביסודו על ידי שלושה חומרים. החזית הכהה והחלודה מכסה את מסת גוש היום; הוא מוקף בבלוק לבן מטויח. האבן האפרורית הפונה אל הכניסה נפתחת החוצה ומחוצה לה לאורך הקיר, היוצרים את הציר המרכזי של הבניין כולו.

עיצוב הפנים מאופיין גם בפשטות ובאינדיווידואליות הן בחומרים, בצבעים ובריהוט. עבור ריהוט, פונקציונליות ונוחות היו בעלי חשיבות עליונה, על מנת לשמר את המרווח של החדרים. צירופי השטח של צבע לבן אפקט עץ לשלוט על הבית כולו. אזור ההיתוך הארוך משוחרר בצלעות כהות המחברות את החללים זה לזה לאורך פנים. [מידע המסופק באמצעות דואר אלקטרוני על ידי Tóth פרויקט אדריכלות המשרד; צילום: Zsolt Batár]

המחבר: Simon Jenkins, דואר אלקטרוני

עזוב את ההערה שלך