הבית המודרנית הרחבה הצגת ארכיטקטורה חכמה בגרמניה

חברת אדריכלות dmvA תוכנן שלוחה מודרנית ומקורית ביתית שכותרתה "vB4"ו ממוקם בתוך הכפרים של Brecht, גרמניה. לדברי מפתחי הפרויקט, "הארכה מהצורה הקיימת הביאה לנפח צף שנבנה עם מבני עץ טרפזיים. החלקים החדשים של העץ עקבו אחר אותן מסגרות ואותים כמו המקור. גבולות אלה בסמוך זה לזה מקשרים את החלל הישן והחדש ליצירת ספריה חדשה, חדר רחצה ואזור כניסה. החיצוני הוא recladded ב ציפוי שחור מוכתם ממוקם אנכית ליצור תנועה חוזרת דומה כמו היער שמסביב. החלק האחורי והחזית של הבית מזוגג במלואו עם קיר מחיצה ניידת המאפשרת תצוגות רצופות של הגן הסמוך ובריכה. "התוספת החדשה תוכננה על שטח מאתגר של 26 מ"ר בלבד, תוך התחשבות בתקנות הבנייה הקפדניות של העירייה. יש להסתכל על התמונות למטה ולספר לנו אם אתה מאמין חוסר מקום היה כל השפעה שלילית על "מבט" של הבניין החדש.

המחבר: Simon Jenkins, דואר אלקטרוני

עזוב את ההערה שלך