מינימליסטי שוויצרי Chalet חובקת Vistas מסביב

סאביוז פבריצי אדריכלים תוכנן זה בקתה בכפר Val d'hrrens, שוויץ. הבטון הזה, בנוי מבטון, כולל מפלסים עליונים מעוטרים בעץ, המרמזים על סגנון האסמים באזור. עץ זה נישא פנימה למראה חלק ומבריק.

"בקומת הקרקע, החדרים היומיים מתמקדים סביב ליבת בטון המובילה לארבעה מפלסים ומשלבים חדרי אמבטיה", אמר האדריכל. "הלוחות נחתכים סביב ליבה זו, ויוצרים יחסים חזותיים בין הרצפות".

בקתה ואל ד'רנס"החשיפה הדרומית מאפשרת שפע של אור לאורך כל היום. מרחב המחייה המרכזי של הבית המינימליסטי נהנה ממספר נקודות מבט מרשימות, כולל הכפר מצפון-מערב והעמק וההרים מדרום וממזרח.

למרות שבקתה שוויצרית זו יושבת על מדרון תלול, הרמה שבה נבנה הבית פירושה השפעה מועטה על הקרקע. מרפסת בטון משתרעת מקומת הקרקע לבילוי בחוץ. [צילום: תומס יאנצער]

המחבר: Simon Jenkins, דואר אלקטרוני

עזוב את ההערה שלך