בואנוס איירס בית היתוך של חומרים מודרניים ואלמנטים טבעיים

Arty ומודרני, זה בית מרחיב בבואנוס איירס הוא שילוב של אדריכלות מודרנית מרחבים פתוחים לרווחה. עוצב על ידי Ciudad y Arquitectura, הנכס הוא מבנה זוויתי של זכוכית, בטון ומתכת איכשהו מתערבב עם הצמחייה המדשאות שמסביב.

ממוקם בעיר Moreno, היא שכונה של עצים מרופדים עצים, גנים בשפע, שטחים פתוחים. הבית ממש פונה לפארק גדול באזור, שנקרא שכונת סן דייגו. בעוד בקנה מידה של הבית תואם את המאפיינים השכנים, הוא ייחודי בעיצובו ואת הביטוי האדריכלי. החומרים המשמשים הם עצבים ומודרניים, אך הם משתלבים בסביבתם עם הבטון בצבע זהה לנביחה על העצים והחלונות המשקפים את העצים והשיחים שבחוץ.

הבטון הוא החומר הדומיננטי של המבנה ומגדיר את החללים, אשר מודגשים עם חלונות גדולים. לוחות הפלדה משמשים מרכיב סגנוני המושך את כל החלקים וכמסך פרטיות נוסף. בנוסף, לוחות יכולים להחליק, המציע גמישות אמצעי התאמת אור, פרטיות ועיצוב. לוח בטון על פני החיצוני שובר את רוחב רחב של חלונות ועוזר לקשור את העיצוב יחד.

במקום במרחבים פשוטים של בטון, העיצוב העכשווי כולל אלמנטים כגון שטחי המטעים בשני המדרגות, פתחים מעוגלים בסגנון פתחים המספקים הצצות נוספות אל מחוץ לעצים ולשמים.

שטח נטיעה מובנה, המשתרע לאורך הבית, הוא הזדמנות נוספת להוסיף אלמנט טבעי למבנה הבטון. היא מתאימה במפלס התחתון עם גינה מים מנוקדת על ידי סירים של נטיעות גבוהות. שניהם מוסיפים ירק ותכונת מים מרגיעה לבית, אשר ניתן ליהנות מבפנים כמו גם מבחוץ.

מתוך פנים הבית, אלמנטים עיצוב חוצות לשפר את התצוגה ולהוסיף עניין. האשנב מבהיר את החזות החיצונית של הקיר החיצוני ומוסיף מבט מפתה על העצים.

הכניסה הדרמטית של שתי קומות מדגישה את הדרמה של החלונות הגבוהים ומספקת נוף מרהיב של הצמחייה והעלווה שבחוץ. הנוף מסונן גם על ידי לוחות פלדה הזזה, עיצוב מותאם אישית לחתוך בלייזר שלה יש מראה של חומר תחרה jazzed. מתקן האור הארוך והמתוחכם פועל היטב עם העיצוב המינימליסטי ומדגיש את הגובה והאורך של החלל.

עודINSPIRATION
  • ראובן סטון ובית העץ בבואנוס איירס
  • Casa en Altos del Sol בבואנוס איירס, ארגנטינה
  • גן עדן של שחיינים בבואנוס איירס

מדרגות מינימליסטיות מוקפות מחיצת זכוכית המשמשת קיר בטיחות לנחיתה, אך מאפשרת שפע של אור לזרום פנימה ומדגישה את הנוף הפתוח משני צדי הבית. הבית נפתח אל הפטיו המרכזי מאחור עם נוף כי הוא התמקד שוב על צמחייה חוצות.

לצד המדרגות, קיר בטון עשוי לוחות ארוכים ואופקיים המראים וריאציות במרקם ובצבע. בדרך זו, הקיר הוא כמו תכונה אמנותית כפי שהוא חלק פונקציונלי של המבנה. הניגוד לקיר רגיל גם עוזר למשוך תשומת לב ללוח הססגוני.

מדרגות מפוצלות יש עיצוב מודרני, עם מבנה פלדה כהה לשמש מסילות בצד כמו גם את התמיכה של רצועות עץ. קצות לוחות העץ מהווים עיצוב קו מנוקד, אשר מושך ויזואלית ושובר את המתכת. העיצוב הוא גם משחק נהדר בין חומרים מודרניים וטונים טבעיים. מהדהד את התחושה הכללית של הבית.

חדר המגורים רחב ידיים ומזדמן, ויש בו שפע של מקום לפעילויות משפחתיות ונוף נהדר אל עבר הסביבה. השילוב של קירות בטון ותקרה עם רצפת עץ טבעית, בהירה, יוצרים את הרקע המושלם לתערובת של ריהוט מודרני ושטיחים בעלי חיים. יתר על כן, לוח בטון ססגוני מן הכניסה בדרך חוזרת כאן בחלק קטן ליד האח.

שמירה על מראה פתוח במטבח יכול להיות אתגר אבל בבית הזה, יחידת מודולרי משמש מחלק חדר מצד אחד ואת האחסון במטבח חלק הטופס השני. זה גם מחלק חזותי דרמטי בין המטבח הם לשאר הבית.

הבית נפתח לפטיו מרכזי מאחור, עם חדרי השינה הממוקמים ברמה העליונה לפרטיות. החצר האחורית דו-מפלסית מאפשרת לסוויטת הורים להיות בעלת טרסה פרטית של דשא ונטיעות, הנפרדת מהחצר התחתונה ומאזור הבריכה.

כל חלקי הבית מציעים נופים של הבריכה, הפטיו והחצר. זה מספק חיבור חזק עם בחוץ ומביא כמות מספקת של אור טבעי לתוך הבית. החצר הירוקה היא אלמנט רך יותר הממתן כל קשיחות שיכולה לנבוע כמה עיצובים בטון מודרני.

אזור האחורית של הבית הזה ארגנטינאי exudes הרפיה. טרקלינים נוחים עם כיסוי צל ומבטא עם המון סיפון עץ חם סביב הבריכה. הדשא שמעבר לגבול עבות, שיחים ונטיעות עבות, מספק שפע של פרטיות טבעית.

המחבר: Simon Jenkins, דואר אלקטרוני

עזוב את ההערה שלך