L-Shaped כפרי הבית עם ניואנסים כפרי והן עכשווית

התנגשנו בחווה זו של המאה ה -17 על טרנדיר וחשבנו לשתף אתכם בפרויקט. קטע עכשווי נוסף לבית הקיים, ויצר מרחב מגורים נוח ומרווח בצורת L. שני הביתנים נבנו מלבנים אדומות, דבר המעצים את תחושת האווירה הכפרית האותנטית. החלק המוסף האחרון יותר מכבד את קו המסורת, אך הוא גם מביא ניואנסים מודרניים, כגון חלונות רחבים עד התקרה וגג מעוגל דמוי קשת. חוות החותבוש פועלת בחווה אורגנית של 140 דונם, הממוקמת במזרח ססקס, הרחק מהרחובות העירוניים המאובקים.

עבור אלה המחפשים חוויה כפרית אנגלית מלאה, זהו זה: "האדמה החקלאית מספקת שדות בר מתגלגלים, יערות עתיקים, בקר, כבשים, תרנגולות, נחלים ואדמה חקלאית".ההארכה באה כבקשה. הבעלים רצו יותר מקום, מבלי להרוס את העליונות ואת היופי האותנטי של בית החווה המקורי. Mole אדריכלים, האולפן אחראי עם השלמת המשימה, פשוט הוסיף סעיף המאפשר אוויר טוב יותר זרימת אור. האגף החדש מתמזג עם הפסטורליה שמסביב, ומציע חווית מגורים ייחודית (במיוחד בקומה העליונה, שבה רואים כיצד עבודות הגג העגול-למחצה משפיעות על הפנים). הבית מוקף באתר מדהים, עם צמחייה ירוקה בצבע ירוק.

המחבר: Simon Jenkins, דואר אלקטרוני

עזוב את ההערה שלך