1960s עדכון הבית בהולנד עידוד בריא

בית ישן 1960s הממוקם בצפון Brabant, הולנד שודרג על ידי WillemsenU אדריכלים כדי לשרת את צרכי החיים המודרניים של משפחה בת ארבע נפשות. הלקוחות רצו יותר מקום, כמו גם אזור עבודה חדש המחובר לנוף שמסביב. הפתרון שסיפקו האדריכלים כלל הרחבת הבית מצד אחד. על ידי כך, נוצרו אזורי מגורים נוספים בקומת הקרקע, המציעים חדר למשרד בית העסק, מוסך וחניה. גם חדרי הילדים בקומה העליונה הורחבו בעקבות עדכון הבית.

על פי התכנון החדש מספר יתרונות: "הפריסה הקיימת, המאופיינת בחדרים מצומצמים למדי, הופכת לתוכנית לוגית ומרווחת. הסלון הועבר מחזית הבית לחלקו האחורי של הבית, שם פתחי חלונות גדולים משני צדי המרחב הפתוח של החיים מציעים נופים של הנוף שמסביב. אלמנטים מעוצבים במיוחד, כמו האח ויחידת המטבח הגדולה שהופכת לשולחן אוכל, מחלקים את התוכנית הפתוחה למספר תחומים, כל אחד מהם עם אווירה משלו ". כל פנים מציע נופים שונים ומרתקים, המבטיחים אווירה משפחתית בריאה. [צילום: הוגו דה ח'ייג 'וקולימאט]

המחבר: Simon Jenkins, דואר אלקטרוני

עזוב את ההערה שלך