הטלת משפחה מגורים בבנגקוק הסתרת עיצוב פנים מטפלת

ממוקם בבנגקוק, תאילנד, באן מאום הוא בית מודרני מאוד שתוכנן במיוחד על ידי שדה משולב למשפחה של חמישה. הבניין החדש הוקם בסמוך לנסיגת המגורים של התושבים, ודרך מעבר מיוחדת מבטיחה קשר טוב בין השניים. נפח לבן מסיבי מארח את שלוש הקומות, כל אחת יש פונקציה מוגדרת היטב שלה. לפי תיאור האדריכלים הרשמיים, למגורים יחידת הורים אחת עם חדר אמבטיה ראשי להורים, שני חדרי שינה ושני חדרי אמבטיה לבנים, פינת אוכל / פינת אוכל, חדר עבודה, מטבח פתוח, מטבח תאילנדי ובריכת ברכיים .

כמה תוספות עיצוב לא צפויות להוסיף מקוריות הפנים. צוהר משולש על הגג וחללים פנימיים בכל חדר מאפשרים תאורה פנימית בפנים. החללים מספקים גם אוורור טבעי לכל חדר וחיבור חזותי לבני משפחה. עץ הוא גורם פונקציונלי אסתטי חשוב בתכנון ערכת, יחד עם חומרים אחרים כגון מסגרות פלדה, זכוכית מבודדת ואפילו דייגים מן אניה האוקיינוס.

המחבר: Simon Jenkins, דואר אלקטרוני

עזוב את ההערה שלך