משרד הפנים עם נוף לילדים בישראל

טל גולדסמית סטודיו לעיצוב דגים תוכנן B House,בית עכשווי למשפחה ברמת השרון, ישראל. ההורים ביקשו פריסה שתאפשר להם לפקוח עין על הילדים שלהם בזמן שהם מבשלים או עובדים בבית.

המעצבים יצרו אזור מגורים פתוח ופינת אוכל. מחיצות זכוכית ואלומיניום שימשו להפריד את ביתם של בני הזוג מאזורי החיים. המטבח המסוגנן שולב בחלל המגורים, עם חומרים כהים המגדירים את עיצובו.

גולת הכותרת של הפנים הוא מדף אלומיניום לבן מותאם אישית. החלק המושך את העין שוקל כחצי טון, והוא נבנה מיחידה אחת. המדפים ממוקמים בזוויות שונות, תורמים את מרחב המחיה הדינמי.

"בחוץ, בחצר האחורית יש פטיו מקורה עם מאוורר כדי לעזור לשמור על שטח קריר", אומרים האדריכלים. "גדר פשוטה ומודרנית מפרידה בין החצר האחורית לבין השכנים, עם מטעים שיגדלו ליצור פרטיות". בחצר האחורית יש גם מטבח חוצות מובנה, עם כיור ושתי מבערות לבישול. מרגיש השראה? [צילום: עמית גרון]

המחבר: Simon Jenkins, דואר אלקטרוני

עזוב את ההערה שלך