פרויקט שיפוץ מרתק: בית מרסר על ידי וייבה קבוצת עיצוב

מרסר רזידנס תוכנן על ידי קבוצת עיצוב Vibe ומציג ארכיטקטורה נועזת, מרתקת. הנה ההודעה לעיתונות שנשלחו על ידי מפתחי הפרוייקט: "הלקוח רכש בית מוזנח קיים במטרה להפוך אותו למעון מרשים בסגנון עכשווי. למרות מושכת להסתכל על, המגורים הקיימים היה של בנייה קול ראוי ראוי שימור חלק וניצול. שלא כמו בבית הקודם שלהם, כי הם תיארו כסטארקי מדי & קר, הלקוח של קרא לבית משפחה תוסס עם תחכום וחמימות. נוכחות רחוב שלא ניתן להכחישה נוצרה בצורה בולטת של עצים, המשתרעת לאורך הרחוב הארוך ביותר. הצורה הנועזת נועזת מציעה את המטרה הכפולה של הגנה על פרטיותו של הדייר והסוואת המאפיינים של שלוש קומות בתוך. דלת המוסך מסתיימת במתכת מחוררת, המתוארת גם לשער הכניסה הסמוך להולכי רגל.

שער הכניסה מקנה הגנה מפני מזג האוויר מפני הצורה המתחדדת, והיא הגישה העיקרית של הנכס, המצוידת במערכת אינטרקום אוטומטית לשחרור השער. עם הכניסה, אחד עולה במדרגות מוזמן אל אזור המגורים העיקרי. המטבח המרכזי הוא ללא ידיות ומטפל באופן בולט מזווה / מזווה המזווה. זגוגית זכוכית שקופה מעניקה גלים חדים אל חומת העץ העבה. חלונות באזור הטרקלין מקבלים נוף ממוסגר של עצים יפים שהוקמו ברחובות, בעוד האוכל בקצה השני של החדר נשפך על הפונה צפונה הפונה בשטח משעשע. קיר הזזה מן האוכל נותן הפרדה לחדר / rumus חדר, חדרי שינה וגרם מדרגות יורד למוסך כביסה מתחת. א Blackbutt מחודד תכונה הקיר מסווה גישה לדלת לחדר השינה, חדר האמבטיה ואבקת.

אזור הטרקלין מאפשר מרחב שולחן שקט מתחת לגרם המדרגות הצף, וגישה מוסווית אל הקיר המתמשך אל חדר שינה אחר. גרם המדרגות מוביל לחדר השינה הראשי בקומה העליונה, הכולל חלונות בקצוות מנוגדים של החדר. החלונות הממוקדים שממזרח למזרח מספקים נוף מרהיב ויפה על הנוף המקיף. אמנם לא ברור, הטרנספורמציה השתמשו רבות של התנאים הקיימים. פתרון העיצוב המדהים מעניק לבית מגורים נוכחות מוטלת בספק, בשילוב עם יכולת חיים אופטימלית, קיימות ופרטיות לדיירים ". [צילום: רוברט המר]

המחבר: Simon Jenkins, דואר אלקטרוני

עזוב את ההערה שלך