בית המשפחה בסלובקיה תשלום מחווה נוח מודרני החיים: וילה M

האדריכלים באטריום הפך בניין קיים על שטח קשה לתוך מגורים עכשוויים מסוגל להגיב על הצרכים ההולכים וגדלים של משפחה בקושיצה, סלובקיה. וילה מ הוא בנוי על שלוש רמות ומציג גיאומטריה מודרנית חזקה. שתי טרסות, שכל אחת מהן מכוונת בכיוון אחר, תורמות לחיבור טוב בין חדרים לחוץ, תוך הגדרה טובה יותר של השפה האדריכלית של המבנים. צללית שחורה עם מרחבים גדולים של זכוכית בולטת בשכונה שלה, אך מציעה רמה גבוהה של פרטיות בשל העיצוב שלה.

החלק האחורי של הבית מחובר לסיפון עץ יפה, המציע הזדמנויות לבלות בחוץ, בסביבה בריאה. צעדו פנימה ותגלו חללי פנים מרווחים, מחודדים על ידי שפע של תאורה טבעית והוסיפו תחושה קלילה דרך וילונות בגודל נדיב. לוח צבעים בצבעי אפור, בז ', חום ולבן מבטיח תחושה של רוגע, שהופרעו בעדינות על ידי כמה גוונים נועזים יותר שפוזרו פה ושם. חדרי השינה מתארחים במפלס העליון ומציעים נופים רחבי ידיים של הסביבה. איך היית מאפיין באופן אישי את האווירה שהציג הבית הזה בסלובקיה?

המחבר: Simon Jenkins, דואר אלקטרוני

עזוב את ההערה שלך