'80s בונגלו המרה לבית משפחה חוף בסידני

וילה זו חוף בחוף פאלם, סידני, אוסטרליה, הפך לאחרונה מן בונגלו 80s לתוך נסיגה משפחתית מזמינה. אלכסנדר & Co אדריכלים שנועדו להפיץ טוב יותר בתוך הבניין, מסדרונות עם נוף וגישה למים.

"הבית, שנדחק לאחור מקצה המים, הציב אתגרים, בשל חוסר הקשר הגופני הזה שהתבטא בנכסים סמוכים", אמרו האדריכלים. "רעיון הליבה התמקד בנטרול החיצוני באופן שמתאים עם הנוף, כדי להימנע מלהפחית מיופי ההקשר הסובב אותו".

אור קל, פנים משלם עיצוב החוף, תוך היותו עכשווי. ווד מסתיימת וגרפיקה אמנות ציורים לגרום לך להרגיש רצוי כאשר דריכה בתוך הבית הזה החוף. החלונות מהרצפה עד התקרה מציפים את החדרים באור טבעי.

"הגן זוקק, תוכנן תוך התחשבות בפרופורציות על מנת להגיע לתחושת פרטיות, כמו גם למקסם את השימוש במוצרי הלקוח", הוסיפו האדריכלים. "הפתיחה בקנה מידה גדול בחנה הזדמנות עבור החיים החיצוניים האוכל, היבט אינטגרלי לקצרה הלקוח מענה הצורך מקומות משעשע, חיוני לבית הרחק מהבית."

שטח הגן החדש מציע את הצורך הרבה חיבור פנימי / חיצוני הבונגלו הישן חסר. תסתכל על התמונות ותן לנו לדעת מה אתה חושב! צילום: פליקס פורסט.

המחבר: Simon Jenkins, דואר אלקטרוני

עזוב את ההערה שלך