פייסבוק מערב, מטה חדש בקמפוס על ידי פרנק גרי

האדריכל המפורסם פרנק גרי הוזמן לתכנן מטה קמפוס חדש לפייסבוק. הפרויקט הוקם על ידי המייסד מארק צוקרברג ויסיים את המטה הנוכחי של החברה. הקמפוס ייקרא פייסבוק ווסט ויהיה ממוקם על פני הכביש המהיר מ Facebook East, המטה הנוכחי שלהם.

פייסבוק מערב יהיה 420,000 רגל מרובע מתקן וזה יהיה מאורגן מעין שכונות. אזורים אלה לא יוגדרו באופן ברור, אלא יזרמו זה לזה, ובכך יזמינו לאינטראקציה ולחברות. זהו ניסיון ליצור סביבה שיתופית וקהילתית. כמובן, זה יהיה גם קהילה מפוארת עם עיצוב מודרני. זה יהיה תכונה סדרה של משרדים משרדים מודרניים וזה יהיה בעצם תוכנית גמישה פתוח הרצפה.

עודINSPIRATION
  • שובב לקחת על עיצוב מודרני שמתאים בקמפוס Google דבלין בצורה מושלמת
  • חשופים לבנים קירות & בטון להגדיר את המטה החדש Yelp
  • קיימא מגורים דו משפחתי בניו אורלינס על ידי פרנק Gehry

בקמפוס החדש יהיו אזורי טרקלין מלאים ארקייד, כמו גם גן גג נרחב. זה יהיה תכונה איזון נחמד מאוד בין עבודה הקשורות רווחים ואזורי בילוי. המטרה העיקרית היתה ליצור מרחב שהחברה יכולה להתאים ולטפל בו. זה יכלול סדרה של חללים כגון בתי קפה חוצות מדורגים, אזור טרקלין שבו העובדים יכולים לשחק משחקי ארקייד, להירגע אבל גם קשר עם עמיתיהם לעבודה. זהו פרויקט שאפתני ומאורגן היטב שיתחיל באביב 2013. קשה לומר מתי הוא יושלם אבל אתה יכול להיות בטוח שתדע מתי זה קורה. [נמצא על בלומברג}.

המחבר: Simon Jenkins, דואר אלקטרוני

עזוב את ההערה שלך