חדר מגורים אקסצנטרי למשפחה של מוזיקאים על ידי גיאומטריקס עיצוב

הצוות היצירתי Geometrix Design השלימה לאחרונה את העיצוב של חדר מאתגר, המשמש סלון (אזור מגורים מיוחד) למשפחה של מוזיקאים. הנה ההודעה לעיתונות ששלחנו מהאדריכלים: "המטלות העיקריות שלנו היו: לחשוב על מערכת אחסון לציוד מוסיקלי, ספרים וחפצים אחרים מבלי להפוך את החדר צר עוד יותר, לתת מקום לישון, וכמה חדר לחזרות ולשיעורים.

החלטנו לשבור את הגיאומטריה של החדר, ובכך להיפטר מתכנון מתים סוף. הקיר עם טלוויזיה היה מקושט עם לוחות מרופדים לבד (הוא חש חומר טוב מאוד לרעש); בין לוחות תאורה מקומית קלה היה מובנה והקיר עצמו תוכנן בצורה כזאת שהוא עושה רושם של קלילות. החלק המרכזי בולט ביחס לקיר הבסיסי, ומראות מחוברות לחלקים העליונים והתחתונים של הקיר, מה שגורם לך להרגיש כאילו הקיר מתלהב. ניתן לשנות את המשכיות הצבע בעזרת רצועת LED, כך שהצבעים החמים והמאופקים של החדר ניתנים לשינוי בכל עת "[תמונות ומידע שסופק באמצעות דואר אלקטרוני על-ידי Geometrix Design]

המחבר: Simon Jenkins, דואר אלקטרוני

עזוב את ההערה שלך