ריפוי blandness עם מאזן

מושג הנהיגה מאחורי איזון הבית, פרויקט של לואיג'י רוסלי אדריכלים, היא פשוטה: להפיח את הזיכרון הקולקטיבי מנחם של מסורת עם הבנה מודרנית. חלק מהפרבר ההולך וגדל בחוף הצפוני של סידני, בית האיזון יוצר שיווי משקל בין סגנונות אדריכליים מסורתיים לבין רגישויות עכשוויות, תוך שימוש בתכונות גימור נועזות ופרטים דוחים למסורת. זה נותן מראה נצחי לסגנון מעוקר אחרת.

הבית מכוון לאורך נקודות החשמלית, עם חדר השינה הראשי והדלת הקדמית הפונה מזרחה לעבר השמש העולה ונוף ים מרוחק. תקרות הקתדרלה מקומרות ורצפות בטון מלוטש לספק איזון בין סגנון מסורתי וחומרים מודרניים.

הצבעים הלבנים והארגמניים של הבית נבחרו בהומאז 'לאדמה ולטיט, המעידים על חומרי בנייה מסורתיים. הבית לא צריך מיזוג אוויר מלאכותי; הבית נשאר מגניב אוורור צולב ומרחב אוויר גדול, המאפשר מחזור במהלך הקיץ חם סידני.

הבית מתאזן באופן מטאפורי בין מסורת למודרניות, אך השם הוא גם מילולי: חדרי השינה בקומה השנייה מתאזנים בעדינות מעל הבריכה, השתקפות הקומות העליונות הלבנות משקפת את המבנה בצורה מושלמת. כמו לואיג'י רוסלי אדריכלים תביעות, התרופה לארכיטקטורה עיוורת היא איזון.

המחבר: Simon Jenkins, דואר אלקטרוני

עזוב את ההערה שלך