בית עכשווי עם תוכנית לפתוח את החיים בבריטניה

זה בניין מרשים הוא בית עכשווי הממוקם בארנס, באזור בבריטניה. זה היה פרויקט שפותח על ידי אדריכלים Lewandowski Willcox. שטח הרצפה הכולל הוא שש מאות מטרים רבועים. הפרויקט הושלם בשנת 2010. הלקוח ביקש בית עכשווי עם אזור מגורים פתוח אשר יאפשר חיבור ישיר בין החלל הפנימי והחיצוני. הבית גם צריך להרגיש קל ומאוורר.

בניית הבית על אתר צר כזה היה אתגר, במיוחד כאשר האדריכלים היו צריכים לכבד את רצונו של הלקוח פנים מוארת ואור מלא. כתוצאה מכך, הם יצרו מבנה מופנם שמושך את אורו מלמעלה. הם כללו גם סדרה של חצרות פנימיות פרטיות לתוך העיצוב. האור מסתובב אנכית ויוצר עיצוב גדול ובהיר החל מהקומה העליונה עד למרתף. הלקוח גם רצה את הבית כדי להציע לו פרטיות כך האדריכלים להשתמש במסכי עץ וחלונות חיצוניים כדי למנוע הצצה מבפנים ומחוץ של הנכס.

עודINSPIRATION
  • בית Z, עוד בית עכשווי מרהיב ב Bellevue Hill
  • Old Mill פנה לבית עכשווי בסקוטלנד
  • בית ענק הפך לבית מודרני עם תוכנית קומה פתוחה

הצוות העדיף לבנים ואג"ח כחומרים עיקריים עבור המבנה של המגורים. הם השתמשו גם חיפוי ארז המערבי המערבי על החזית והצליח לשלב רק משטחים פשוטים של החומר. זה אפשר להם ליצור מראה עדין ואחיד. לבית יש גגות נמוכים הנראים מן הבתים הגבוהים הסמוכים לצד. פנים הבית הוא גם מאוד פונקציונלי מובנה. הקירות לבנים בכל הבית ועיצוב הפנים הכולל הוא מינימליסטי ומודרני. [Pics by Nick and foudn on archdaily}.

המחבר: Simon Jenkins, דואר אלקטרוני

עזוב את ההערה שלך