בית מורשת מקבלת הארכה נועזת, עכשווית

נבנה בין שורה של מגורים הפדרציה באוסטרליה, הבית הזה הוא בניגוד שכנותיה, שמציעות הארכה מודגש, עכשווי מאחור. אבל הקדמי ואת החלק האחורי של הבית לא להתנגש או בניגוד. נהפוך הוא, יש זרימה חלקה בין החללים.

בריכת שחייה קטנה במקצת משלימה את המגורים, הכובשת את רוב שטח החצר האחורית. השילוב היה מכוון. צוות LSA אדריכלים ועיצוב פנים רצה לכידות חזקה בכל רחבי, עם רווחים ותכונות לתקשר בקלות עם חיבור פנימי חזק בחוץ.

חזית המורשת ואזורי הגן הפורמליים שומרים על היבט של בית המגורים בשקוע עם הסביבה. אבל הבית נפתח לאט כדי לחשוף צד יותר מודרני ומשעשע אשר מגיע לשיאו עם תוספת האחורי הקמור.

ההרחבה מכילה את שטח המשפחה והוא מתקשר בצורה חלקה עם הבריכה ואת שטחי חוצות. פינת האוכל ופינת הישיבה החיצונית עטופים בקונכייה עבה עם קווים רכים ומתפתלים, המספקים להם פרטיות והגנה מפני האלמנטים, תוך שמירה על המשכיות בין הסגנונות המנוגדים, החללים השונים והשטחים הפתוחים הגדולים.

בהשוואת ההבדלים בסגנונות בין החזית לחלק האחורי של הבית, הניגוד בולט. הכניסה מכניסה את האורחים לאווירה מקסימה ומקסימה, עם עיצוב אלגנטי ועדין, ויטראז 'על הדלת והחלון, מבטאים מוזהבים קלאסיים וריהוט כהה ומוכתם.

העיצוב משתנה בהדרגה. חדר השינה שומר על רוב המאפיינים המסורתיים אשר מקשרים אותו בחזית ובכניסה במונחים של עיצוב. אבל, באותו הזמן, אפור חם בהשתתפות על הקירות ריצוף השטיח מציג אווירה מודרנית עדינה.

ככל שאר הבית הוא מודאג, את העיצוב הוא בעיקר מודרני עם מדי פעם קלאסי נוגע. האדריכלים של LSA לחגוג אינדיבידואליות ולכן הם ניסו להפוך את הפרויקט הזה ייחודי, בדיוק כמו כל האחרים. במילים אחרות, הפנים מעוצב לאחר הצרכים של הלקוח, אורח חיים ורעיונות. המלון, המיועד לשף מקצועי ולמשפחתו, כולל את המטבח שבמרכזו.

עודINSPIRATION
  • בניין מורשת עתיקה שופץ לתוך בית עכשווי
  • מגורים עכשוויים 2 קומות ב בריסביין, אוסטרליה
  • בית עכשווי בנוי לתוך מדרון עם נוף מדהים

כאן, אי שיש מגיע למרכז הבמה, מתאם עם backsplash תואם. הריהוט לבן ומגיע לתקרה, ומציע שטח אחסון נרחב ועיצוב מינימליסטי מודגש כך. רק דלפק השיש שובר את המונוטוניות קצת. כיסאות נגד הם פשוט פשוט עם מושבים שחורים עבור ניגוד נקי קלאסי.

רצפת העץ המוכתמת כהה מוסיפה חמימות ומרקם למרחב, ובמקביל מגדירה את השטח הזה משאר המרחבים החברתיים. למעשה, המטבח הוא בצורה מורכבת משני חללים, אחד להיות סביבת העבודה בפועל והשני שמציעות את האי.

אזור המגורים, פינת האוכל, חללי הבידור החיצוניים, הבריכה והגינה מאורגנים סביב המטבח. הם מתקשרים זה עם זה בצורה חלקה, אך בו זמנית, הם עצמאיים והפרט הזה הוא באמצעות סדרה של אלמנטים עדינים כגון הצבעים, מסיים ומחיצות זכוכית.

קירות זכוכית מהרצפה עד התקרה פותחים את האזורים הפנימיים והחיצוניים אל החוץ, ומציעים נופים של הבריכה, הגן ושאר מרחבי הבידור. אנו נהנים במיוחד שילוב של צבעים המשמשים כאן. הדרך שבה הלבן משלים את חום השוקולד הכהה ואת האופן שבו העץ מחדיר את השטחים הפתוחים בחום ואלגנטיות הוא באמת נפלא.

מרחב המחיה בפועל הוא האזור המדהים ביותר, עם נוף רחב ידיים ומבט פתוח הכולל. הרהיטים המבריקים, החתך הנוח אך המסוגנן, שולחן הקפה האופנתי וכל השאר נמצאים בהרמוניה, ומאזנים זה את זה באמצעות מרקם וצורה.

ערכת האמבטיה צבע הוא ממש נעים גם כן. בנוסף, יש באמת שילוב יפה של טקסטורות כאן. דלפק השיש, אריחי רצפת האבן והציוד הלבן החלק והמינימליסטי נמצאים כולם בהרמוניה מושלמת.

הלכידות נשמרה לאורך כל הדרך. לדוגמה, דלפקי השיש נמצאים בשני אזורי האמבטיה, כמו גם במטבח, והצבעים הארציים והטקסטורות הטבעיות מועסקים בכל חלקי המגורים.

המחבר: Simon Jenkins, דואר אלקטרוני

עזוב את ההערה שלך