נוח פנטהאוז חם בטורונטו על ידי Ceccone Simoni Inc

היורקוויל פנטהאוז, הממוקם בטורונטו תוכנן על ידי Cecconi סימון עבור זוג צעיר, כי צריך מקום לשלב באופן מושלם את הרעיון של בית העסק. "הבית הזה מייצג עיצוב עכשווי מאופק ועדין בזמן היותו חם, נוח ומסביר פנים. ממוקם על חצי קומה, בבית יש מערב, חשיפה למזרח וחשיפות. "שחור ולבן, קצת בטון ופסנתר - כך אתה יוצר ניגוד מעניין כדי להתאים את הטעם המעולה של בני הזוג.

הפנטהאוז מחולק לשלושה תחומים עיקריים: אזור הבידור, השטח הפרטי והחצר הפנימית. לכל אחד מהתחומים הללו יש פונקציות שונות, בהתאם לצורכי הזוג. האח המרשים מברך אותך בסלון, רקמה את מרחב המחיה עם זרועים של קישוטים עדינים. האלמנטים הלבנים והשחורים יוצרים אווירה שלווה מסוימת. הפנטהאוז מכבד את הקווים של תפאורה מינימליסטית באמת: המטבח הלבן, חדר השינה ה"ריק כמעט" ותא חלול עם מים נופלים על הקירות הנפתחים אל שטח ירוק. לפעמים זה כל מה שאתה צריך כדי למצוא את השקט הפנימי שלך אחרי לוח זמנים שבועי קדחתני.

המחבר: Simon Jenkins, דואר אלקטרוני

עזוב את ההערה שלך