יער בקתת עם גיאומטריה שובבה פריסה

בית מחודד כמו זה הוא מראה בלתי צפוי למדי באמצע היער למרות העיצוב של מבחר צבעים מסייע ליצור קשר מסוים בין הבניין וסביבתו. זה בית חמוד מסגרת ממוקם בקוויבק, קנדה נבנה כאן על ידי האדריכל ז'אן ורויל.

האדריכל הצליח לתת לו מראה עליז ועיצוב למרות שלא במובן המסורתי ביותר. העונג של העיצוב ניתן על ידי הניגוד האלגנטי בין משטחים אטומים לבין האור המאיר עליהם, כמו גם על ידי הצורה יוצאת דופן של הבית.

.

הפאנהאוס, כפי ששמו היה, הוא תא נופש שנבנה באמצע היער לזוג ולשני ילדיהם. זה יושב על האתר בגודל 1900 מטר מרובע והוא די מבנה גרפי. הבית מעוצב כמו פריזמה משולשת כפולה וזה טופס יוצא דופן מביא איתו סדרה של תכונות עבור הפנים גם כן.

החיצוני של הבית הוא לבוש מתכת כהה וזה עוזר ב למזג בקלות רבה יותר עם הסביבה. הפנים, עם זאת, הוא הרבה יותר בהירים. החללים מעוטרים בצבעים ניטרליים ופשוטים. יוצא מן הכלל הוא מסדרון הכניסה שהוא צבע ורוד בוהק.

מערכת מדרגות רחבה מתפתלת לאורך המדרון ומובילה לכניסה. זה גם שם מרפסת מקורה ניתן למצוא. זה מוגן מתחת שלוחה והוא המקום המושלם ליהנות ארוחת ערב חמה שקט או מתפעל את הסביבה.

דלת אטומה גדולה מציעה גישה בתוך התא. שם, בקומת הקרקע, נמצאים האזורים החברתיים. המטבח הפתוח, אזורי מגורים ואוכל תופסים את אותה תוכנית קומה. ניגודיות מעניינת של סגנונות היא בין העיצוב המינימליסטי הכולל מודרניסטי חלקי רהיטים מסוימים כגון שולחן האוכל עם המראה וינטאג שלה לסיים בלויה.

קירות זכוכית גדולים פותחים את מרחב המחיה אל החוץ, מקדמים את פני הטבע ומביאים אותו לתפאורה הפנימית. המכשול בין אדריכלות לנוף מתבטל והשניים מתחברים בצורה חלקה.

עודINSPIRATION
  • בית קומפקטי קיץ מוסתר ביער הארגנטינאי
  • הבנת 3D קומה תוכניות ומציאת פריסה נכונה בשבילך
  • בקתת נופש מקבל הרחבה ניגוד עדיין תערובות ב

גרם מדרגות מציע גישה לרמות העליונות. הקומה הראשונה היא מעניינת למדי, כי זה המקום שבו המבנה הופך כמעט שני בתים נפרדים. רמה זו מחולקת לשני כרכים, אחד לילדים ואחד למבוגרים.

בחדר השינה של ההורים יש חדר רחצה צמוד, ואין קירות בין שתי הפונקציות. בדרך זו המרחב נשאר פתוח ונראה גדול ובהיר יותר. זה גם דרך ליצור אווירה מזדמנים ואינטימיים יותר בחדר.

בחדר הילדים יש מיטת קומתיים גדולה לאותם מקרים שבהם באים לבקר אותם. מיטת קומתיים הוא גם נהדר כי זה חוסך שטח הרצפה משאיר יותר מקום יצירות רהיטים אחרים עבור משחק. ברמה זו אין חלונות בגובה מלא, אבל בכל זאת זה נראה בהיר.

בבית יש גם עליית גג. שם נמצאים חדר המשחקים לילדים ואזור אורחים. הקורות כאן צבועים לבן כדי להפוך את החלל להיראות גדול ובהיר יותר כדי לחסל את ההמון צפוף לעתים קרובות הקשורים בעליית הגג ואת גגות מחודד.

העיצוב והריהוט נשמרים באור קל ופשוט בכל רחבי הבית היפה הזה. זה מאפשר להתמקד כדי להיות על הדעות ואת הטבע הופך לחלק הפנימי.

העיצוב הכללי נקי ופשוט מאוד הוא גם סימן של סגנון מודרני בדרך כלל מוגדר על ידי מינימליזם. כמובן, שטח הרצפה מוגבל גם הכתיב סוג זה של עיצוב. אז, כפי שאתה יכול לראות, מאחורי זה פגז מתכת כהה טמון בית חג בהיר מאוד ורענן מלא של שמחה ושמחה.

המחבר: Simon Jenkins, דואר אלקטרוני

עזוב את ההערה שלך