"קופסה שחורה" בפורטוגל Remodel מסתיר כמה הפתעות

אדריכלות סיים את העיצוב שלקאזה סליירו, שיפוץ מסוגנן במונטה ריאל, פורטוגל. המשפחה הצעירה המתגוררת כאן רצתה לחלוק כבוד לבניין בן ה -50 שהיה פעם חצי אסם, חצי דיור.

אלמנטים מקוריים של המבנה נשמרו בקפידה, ואילו התוספות תורמות לאווירה רעננה ועכשווית. לוח צבעים פשוט שחור ולבן הופך את הבית להרגיש מרווח ואלגנטי.

ללא ספק, מוקד הפרויקט הוא "הקופסא השחורה" באמצע; היא משמשת גם דגש אסתטי וגם אלמנט פונקציונלי. בתוך הכרך הלא קונבנציונלי הזה, המטבח, השירותים, האחסון והגרם מוטבעים.

"זה 'ריהוט' הוא היסוד של compartmentalization של האזור החברתי של קומת הקרקע, חלוקת החלל בין אזור הכניסה, סלון, פינת אוכל ומטבח," המעצבים מסבירים. "הקומה העליונה, ששימשה לייבוש דגן בעבר, משקיפה כעת על האזור החברתי ועובדת כמרחב נסיגה ואזור עבודה".

מה דעתך על תוספת יוצאת דופן זה שיפוץ פורטוגל? [צילום על ידי João Morgado]

המחבר: Simon Jenkins, דואר אלקטרוני

עזוב את ההערה שלך