בית וגן ביו מאוזן

הבעלים של הנכס הפנטסטי הזה רצה בית חדש מוקף בגן מטופח ובריכת שחיה טבעית. הם שיתפו פעולה עם מעצב וגנן נוף כדי ליצור את הסביבה לפני תחילת בניית הבית. ממוקם בבאדן, צרפת, הבית שתוכנן על ידי האדריכל הצרפתי פטריס בידו יש קבוצה של תכונות ידידותיות לסביבה מוטבע בארכיטקטורה פשוטה אך אלגנטית שלה. עם הבניין למגורים לאחר שהונחו באזור הצפון מערבי של הנכס, עם הרבה שטח הגן, שטח נועד לכלול גן הירקות ממזרח.

במהלך היום, דרך הקונסרבטוריון היפהפה, בריכת השחייה משקפת קווים אדריכליים ישרים ומעוקלים במשך היום, ובלילה היא הופכת להיות חלק מהפרי.מול הבריכה, פרגולה של ויסטריה יוצרת קישור בין המטבח, המרפסת וקונסרבטוריון מסגרת עץ עם גג פוליקרבונט, לוחות מזוגגים כפול מסגרת משנה עץ, דיור גן החורף. הקונסרבטוריון עם התריסים הזזה והחלקים העשויים מעץ וגינת חורף המורכבת מאבנים, לוחות צפופים ושיחים נועדו להשיג חום נוסף בחורף ולהישאר פתוחה בקיץ, ובכך להבטיח אוורור טבעי לבית."הבית האורגני והביו-אקלימי כולל מוסך עץ טבעי המשמר את הכניסה הראשית עם תחושה מסבירת פנים אך פרטית, בעוד הגן האחורי מפתיע עם פתיחותו, ומאזן את העיצוב הכולל.

המחבר: Simon Jenkins, דואר אלקטרוני

עזוב את ההערה שלך