אלומיניום. הוסף אור, סגנון טורונטו

סטודיו פול רף תוכנן זה 4,349 רגל מרובע הביתה למשפחה של ארבעה בטורונטו, אונטריו, שעלו לאחרונה מאירופה. הבית בנוי על מגרש צר בשכונת מגורים, והוא מורכב מאבני בזלת דומות ותריסי אלומיניום מחזירי אור.

את louvers להשאיל יותר לרסן לערער בית נגד; הם גם לצייר אור לתוך הבית. "המשטח המלוטש ביותר שלהם מקפיץ את אור השמש עמוק לתוך החלל", אמרו האדריכלים.

הפנים כולל חלל פתוח לקונצפציה ולבידור. קו הראייה משתרע מהדלת הקדמית אל הגן שמאחורי הבית.

מטבח מודרני בסגנון סקנדינבי מרכז את הסלון ואת חדר האוכל, שבו תקרה בגובה כפול ממלא את החלל עם אור טבעי מן התריסים. משרד הפנים הסמוך כולל מדפים מעץ מובנים בעיצובו של האדריכל.

למעט אבן גיר לואר במטבח, ריצוף עץ טבעי זורם ברחבי הבית עבור מראה חם, נקי. לבנים בהירים וצבע צבעים נייטרלי מתבצע בריהוט מודרני ועכשווי מהמאה ה -20.

ככל שהמשפחה מצפה לחברים ולביקורים משפחתיים מאירופה, המפלס התחתון מוקדש לאורחים, מציע שני חדרי שינה, מטבחון וחדר רחצה. בקומה העליונה שני חדרי שינה וחדר הורים. [צילום שמסופק על ידי בן רן ב- A-Frame]

המחבר: Simon Jenkins, דואר אלקטרוני

עזוב את ההערה שלך