שיפוץ אסם המאה ה -17 על ידי אדריכלות חוף החוף

שטוטגרט מבוססי בפועל משרד החוף אדריכלות עיצבו Atelier ס זהו פרויקט שיפוץ של אסם המאה ה -17 Weinstadt, גרמניה. האדריכלים מבקשים לשמור על האסתטיקה והזהות המקוריות של האני הקודם באמצעות שימוש בשיטות ויישומים מסורתיים כדי לחזק את האסם הנופל.

דירת האסם ההיסטורית, שאכלה סטודיו חדש וחלל תצוגה, עמדה בפני סכנה קרובה לגג מתמוטט, בגלל חברי העץ הרקוב והקירות החיצוניים הלחים. לצורך החזרתו הוחלפו הגגות ועץ העץ, ויישום של טיח חרס הונח בפנים כדי ליצור אווירה פנימית טבעית, ואילו קירות האבן הישנות היו מכוונים מחדש.

עודINSPIRATION
  • האולפן הבריטי ממיר המאה ה -18 לתוך בית מודרני
  • הבאן הישן הופך למשרד מודרני לאחר חשיפת הפוטנציאל שלה
  • בית חווה ישן משופץ שיפוץ והרחבה

שמירה על דלת הכניסה אסם, קומת הקרקע בתים התערוכה וסדנה באזור. שני אזורי מוגדרים באמצעות הבדל עדין גובה ואת הפלטה עץ הישן לרוץ לאורך עמוד השדרה. יתר על כן פרטים כפריים נחשפים לאורך הקירות והתקרה, תוך שמירה על הפנים נכון להיסטוריה של האסם. המפלס בקומה העליונה כולל תפאורה של אמן פרטי, אשר ניתן להגיע אליו באמצעות גרם מדרגות מעץ.

Atelier S הוא פונקציונלי כפי שהוא יפה. עם חלקים של הרצפה הוסר בקומה הראשונה על מנת לאפשר אור טבעי להגיע לקומת הקרקע, הבניין הזה עדיין יש ערך היסטורי שלה הוא מקום ייחודי.

המחבר: Simon Jenkins, דואר אלקטרוני

עזוב את ההערה שלך